Södervärnsgatan 2A, 214 27 Malmö

076-056 34 14

Om oss

  1. Hem
  2. Om oss

Vilka är vi på ELKL AB?

Hos oss på ELKL AB kombinerar vi omfattande kunskap och passion för elektricitet med ett starkt miljömedvetenhet. Vårt team av erfarna elektriker och elinstallatörer erbjuder en bred portfölj av tjänster, från installation och programmering av växelriktare för solceller till omfattande el- och servicesarbeten. Vi är experter på att minimera energiförbrukning och väljer alltid miljöanpassade produkter för att skydda vår planet.

Vår tjänsteportfölj omfattar allt från avancerade installationer av laddboxar och laddstationer för elbilar, till alla typer av allmänna elservicearbeten, inklusive reparationer, felsökningar, och installationer av nya system och mätare. Vi hanterar även utökningar av elcentraler, reparationer och utbyte av belysningslösningar, samt installation av underskåpsbelysning i kök. Vårt mål är att erbjuda effektiva lösningar som är ekonomiskt fördelaktiga, sparar tid, och håller högsta kvalitet.

Med ELKL AB får ni ett engagerat elföretag som står redo att tillgodose era behov med branschkunskap och en mångårig samlad erfarenhet.  Kontakta oss för offert och professionell rådgivning. Vi är här för att hjälpa till med alla era elrelaterade projekt.

Projekt avslutat

%

Nöjda kunder

År av erfarenhet

Solceller

Vi har stor erfarenhet av installation och programering av växelriktare.

  • I vårt miljöförebyggande arbete idag strävar vi efter minsta energianvändning samtidigt som vi alltid arbetar med miljöanpassade produkter.
  • Vår filosofi är att alltid tänka efter, på så sätt skapar vi ett mer värde för er som kunder. Vi eftersträvar att alltid vara så effektiva som möjligt, ekonomiskt, tidsmässigt och kvalitetsmässigt.
  • Vi är ett elföretag som består av drivna och branschkunniga personer i blandade åldrar med mångårig samlad erfarenhet. Med ELKL AB får ni erfarna elektriker och elinstallatör med behörigheter.